Un jove de Mollet detingut a Santa Perpètua mentre furtava les rodes d’un cotxe

La Policia Local de Santa Perpètua de Mogoda ha detingut dues persones quan estaven furtant les rodes d’un cotxe estacionat al barri de la Creueta a Santa Perpètua. Entre els detinguts hi ha un jove de Mollet de vint anys. L’altre detingut és un jove de Santa Perpètua de vint-i-un anys. Cap dels dos joves té antecedents, segons ha indicat el cos policial local.

Els detinguts estan sent investigats i hauran de comparèixer quan siguin citats judicialment.

Els fets van tenir lloc cap a les 00:20 hores de la matinada d’aquest dijous quan un veí va avisar a la policia local de la presència dels sospitosos amagats entre els cotxes. Al lloc es van desplaçar agents del torn de nit i de la Unitat d’Informació i Anàlisi, que han sorprès als sospitosos mentre intentaven furtar les rodes.

En veure els agents els dos joves han intentat fugir corrent. Els agents van iniciar el seu seguiment fins que els van poder aturar i detenir.