El programa “Cachitos” de TVE roda un programa dedicat a les revetlles a Gallecs

El darrer programa de RTVE ‘Cachitos de hierro y cromo’ s’ha rodat a l’espai natural de Gallecs.

‘Cachitos Verbena’ està dirigit pel molletà Jero Rodríguez i presentat per Virginia Díaz, amb realització del mateix Jero Rodríguez i David Ruiz, guió de Nacho Gómez Hermosura, i producció executiva de Josep Parés. També és producte del treball durant dècades de la radiotelevisió pública espanyola i la tasca de documentació de l’Arxiu de RTVE.
El programa, que s’emet aquest dimarts, a les 20:00 hores a RTVE Play i a les 22:00 hores a La 2, està basat a explotar l’enorme arxiu de la televisió pública amb un toc d’humor no exempt de crítica i comentaris socials.

En el programa rodat a Gallecs el “Cachitos” se’n va de revetlla. De la cobla del capvespre al rocker de la matinada, passant per tots els pals que toca qualsevol bona orquestra com cal. “Les balladetes, els taurons, venaos i maioneses, els clàssics de xaranga, i aquests superèxits del pop espanyol que, encara que mai ens els posem a casa, ens sabem de memòria”, expliquen des de la web oficial de RTVE.

“A #CachitosVerbena, l’inesgotable bagul dels records de l’Arxiu de RTVE ens nodrirà de material suficient perquè ningú trobi a faltar cap himne festiu i puguem rememorar, sense moure’ns del sofà, aquelles revetles que tant estem trobant a faltar en els últims temps”, diuen.