Mollet amb Cuba participa en l’enviament d’un contenidor de medicaments a l’illa caribenya

La Plataforma de Solidaritat amb Cuba a Catalunya “Defensem Cuba”, de la qual en forma part Mollet amb Cuba ha enviat cap al port de Mariel a Cuba, un contenidor de 40 peus carregat de medicaments, material sanitari i ortopèdic.

Aquest contenidor, que va sortir del port de Barcelona el passat 16 de gener, donació de l’empresa transitaria Cotransa, va ple de donacions recollides als darrers mesos per la Plataforma de Solidaritat amb Cuba a Catalunya “Defensem Cuba”, de la qual en forma part Mollet amb Cuba.

Mollet amb Cuba ha informat que continuaran recollint articles per a omplir un nou contenidor i ha donat les gràcies a totes les entitats, comerços i persones que s’han sumat a aquesta campanya “per pal·liar els danys que produeix un Bloqueig de més de 60 anys per part dels Estats Units contra Cuba”.