El 19 de febrer començaran les jornades de portes obertes de les escoles i dels instituts de Mollet

Dins del marc de la Campanya de preinscripció escolar pel curs 2022-2023, entre el dissabte 19 de febrer i el diumenge 6 de març s’organitzaran les Jornades de portes obertes de les escoles i dels instituts de la ciutat. Les jornades poden ser presencials, garantint totes les mesures de seguretat sanitàries, i/o virtuals, dependent de cada centre.
Amb les Jornades de portes obertes, les famílies amb fills i filles que hagin d’iniciar P3 i 1r d’ESO podran conèixer les característiques i la metodologia de treball dels centres públics d’Educació Infantil i Primària, dels instituts de Secundària i dels centres concertats de la ciutat.

El procés d’elecció del centre escolar comptarà amb sessions informatives virtuals i/o visites guiades adreçades a les famílies.

Les famílies molletanes que tenen fills/es per començar P3 i 1r d’ESO ja estan rebent a les seves llars la tramesa informativa amb el tríptic de les jornades de portes obertes.

Un any més, degut a la situació provocada per la Covid-19 i atenent les mesures de seguretat sanitària que s’han de prendre, per participar a les Jornades de portes obertes cal posar-se en contacte amb els centres educatius per concertar visita. Atesa la possibilitat que es puguin decretar noves restriccions, qualsevol novetat respecte a la informació estarà actualitzada a la web/blog de cada centre educatiu.

CALENDARI DE PREINSCRIPCIÓ DEL CURS 2022-2023

Resta pendent que el Departament d’Educació publiqui la resolució referent a la campanya de preinscripció escolar per al curs 2022-2023.

L’avançament de dates per a la presentació de les sol·licituds de preinscripció són les següents:

· Educació infantil de segon cicle i educació primària: del 7 al 21 de març de 2022

· Educació secundària obligatòria: del 9 al 21 de març de 2022

· Batxillerat: del 20 al 26 d’abril de 2022

· Cicles de formació professional de grau mitjà: Amb la voluntat de garantir l’accés a la formació professional de l’alumnat que encara està cursant l’educació secundària obligatòria o altres ensenyaments equivalents, el Departament d’Educació estableix dos terminis de presentació de sol·licituds:

Alumnat amb continuïtat d’escolarització (en general, que cursa 4t d’ESO en l’actualitat): del 20 al 26 d’abril de 2022
Resta d’alumnat: del 17 al 23 de maig de 2022
· Cicles formatius d’arts plàstiques i disseny de grau mitjà: del 17 al 23 de maig​ de 2022

· Cicles de formació professional i d’arts plàstiques i disseny de grau superior: del 25 al 31 de maig de 2022