Mollet Hub programa diferents xerrades i cursos per emprenedors

Mollet HUB posa en marxa un nou programa de formació que inclourà diferents xerrades i cursos. Entre ells dues sessions presencials organitzades en col·laboració amb PIMEC sobre la nova reforma laboral i una jornada sobre la Llei de la segona oportunitat. També un curs de creació de videojocs i diferents cursos adreçats a emprenedors.

-Pel dimecres 9 de febrer hi ha previst el curs “Crea el teu primer videojoc per a aficionats joves i adults nivell 0 inicial (MakeCode)” adreçat a tothom qui vulgui iniciar-se en aquest món.

-Introducció a la programació Arduino (4 sessions)
Dijous 3, 10, 17 i 24 de febrer i de 18 a 19:30 h

-Fes la teva pàgina WEB amb WordPress (2 sessions)
Dilluns 21 i 28 de febrer de 18 a 19.30 h

-Google Ads i Facebook Ads (2 sessions)
Dijous 3 i 10 de març de 18:30 a 20 h

-Curs iniciació al Linkedin per a joves emprenedors (2 sessions). Dijous 17 i 24 de març de 19:30 a 20 h

-Jornada sobre la Llei de la segona oportunitat
Dimecres 16 de febrer de 9:30 a 11 h a Mollet Hub (av. Jaume I, 32 de Mollet).

-La nova reforma laboral. Dijous 24 de febrer de 9:30 a 10:30 h a Mollet Hub

Respecte als continguts online a través del canal de Youtube de MolletHub TV, s’han incorporat temes com el de la regulació i normativa per la formalització de l’empresa, l’emprenedoria d’oportunitat i les ajudes i subvencions adreçades a l’economia circular.

També s’han incorporat accions presencials adreçades a les persones emprenedores.

A més, cada divendres, a les 10 del matí, hi ha previstes sessions grupals presencials adreçades a persones emprenedores.

Les activitats dels seminaris d’innovació són cofinançades pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020. Objectiu d’inversió en creixement i ocupació. En concret, respon a l’Operació 5: MolletHub de la iniciativa PECT: HUB-B30: Més enllà de la Circularitat. Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial a Cerdanyola del Vallès i Mollet del Vallès.

Per al regidor d’Ocupació, Raúl Broto,”seguim avançant en la qualitat i diversitat d’activitats que oferim al MolletHub. Volem que es converteixi en el centre de referència per a la innovació i l’emprenedoria de Mollet i el Baix Vallès, però que alhora també tingui un fort component educatiu per als i les joves.”

Per la seva part, el regidor de Joventut, Juan Torrecilla, ha afegit que “les accions sobre robòtica i videojocs ens permeten fer un pas endavant en aquest sentit, i si els usuaris ho valoren positivament, tenim voluntat d’ampliar-ho en el futur”.