The Pool Riders guanya per sisena vegada la final de la Lliga Amoba

El The Pool Riders tornen a endur-se la lliga Amoba de Primera, sumant la sisena edició (2 com a The Pool). En una final molt ajustada on han estat més encertats en les darreres partides, imposant-se a L’Endroit 2 per 10-7.

El premi al Millor Jugador ha estat per Jorge Martín de L’Endroit 2, aconseguint el seu primer títol en vèncer 6-2 al Rubén Díaz del The Pool Riders, que en tenia 3. En una final on el Jorge no ha donat opció al seu rival.

Hem gaudit d’un magnífic espectacle on els del Riders, han acabat mostrant perquè eren els favorits.

Pel quadre guanyador: David Romero (1 vegada Campió de Catalunya i d’Espanya), Ricardo Martín (categoria Màster), Rubén Díaz (categoria Màster) i Curro, que no ha jugat la final (va ser Campió de l’Open de Vitòria, Campió Júnior d’Espanya per Equips i de Catalunya Individual.

Entre els finalistes: El Jorge Martín (1 Campionat de Catalunya d’Snooker, 2 vegades Campió Màster de Catalunya, 1 Campió Circuit Nacional d’Snooker, 1 Sots-Campionat LASE Snooker, 4art per Equips i 8è Individual en Bola 8 a Las Vegas categoria Primera per la VNA), Freddy Briones (categoria Primera), John Torres (categoria Segona A), Miquel A. González (categoria Segona A). No han jugat la final però han ajudat a arribar-hi: Juanmi Arias (categoria Segona A) i Jordi Bordas (categoria Segona A).

A Segona el Pool Mir B guanya 10-7, en un altre final molt igualada davant dels de L’Endroit 4.

En Essadik Arkied de l’equip campió, es proclama Millor Jugador al vèncer 5-4 a Manuel Martínez del Bar Granja.

La seu de la Final ha estat el The Pool. En aquesta edició han participat 105 jugadors dels 9 locals que han format la Lliga, la majoria de Mollet.

AMOBA agraeix  la col·laboració de Cerveceria Rivoli, Genís Busquets Instal·lacions, Gro One group S.L., Reformas Artacho, Rest. Brasas y Más, Armand Classics, Villacastin Medicina Dental i Estètica en la donació dels premis i detalls.