Un home detingut a Mollet per ferir amb una arma blanca un repartidor de pizzes

Un home va ser detingut pels Mossos d’Esquadra aquest diumenge a Mollet per haver ferit un repartidor de pizzes amb una arma blanca.

Els fets es van produir el diumenge cap a les 20 hores a la zona de la Rambla Nova, cantonada Via de Ronda. Segons van indicar fonts presencials als Mossos, un home, veí de la zona, es va encarar al carrer amb un repartidor de pizzes perquè sembla que no li agradava la seva forma de trucar a les portes per repartir les comandes.

En aquell moment es va produir una baralla entre l’home i el repartidor, un noi jove, i el primer va agredir al segon amb una arma blanca provocant-li ferides a una de les mans. Possiblement, la ferida la va rebre el repartidor quan va voler defensar-se de l’atac amb l’arma blanca. Posteriorment, l’agredit, que va ser ates pel SEM, va haver de rebre alguns punts a la ferida.

Els testimonis presencials dels fets van identificar l’agressor i els Mossos van poder determinar on vivia. Aquest va ser detingut el mateix diumenge pels agents dels Mossos quan tornava a casa.