La Generalitat inicia les obres de millora dels accessos a La Vinyota i negocia construir un nou ramal per connectar la C-17 i l’AP-7

Aquest dimecres s’ha obert el tercer carril de la C-17 entre Granollers i Parets del Vallès

El Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat està negociant amb el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana la solució per a resoldre la congestió en la connexió entre la C-17 i l’AP-7 en l’àmbit entre Parets i Mollet del Vallès amb la construcció d’un nou ramal d’enllaç en sentit Tarragona. El secretari general del Departament, Ricard Font, ha parlat d’aquesta actuació aquest dimecres al matí durant la posada en servei del tercer carril en sentit sud de la C-17 en el tram entre Granollers i Parets del Vallès.
El secretari general ha ressaltat com a repte “resoldre l’enllaç amb l’AP-7, que ara es fa amb dos carrils i que pot generar embús”. En aquest sentit, ha assenyalat que “estem en converses intenses amb l’Estat” i que “enguany tindrem un projecte compartit per a desencallar” aquesta actuació.

Aquesta actuació es preveu amb una inversió per part de la Generalitat de 6,6 MEUR.

COMENCEN ELS TREBALLS A LA VINYOTA

Dintre de les diferents actuacions de millora que s’estan fent en l’actualitat a la C-17 hi ha també la millora de l’accessibilitat a Mollet del Vallès i Martorelles en l’àmbit de la Vinyota. Segons s’ha informat des de la Generalitat han començat recentment els primers treballs per a la millora de l’accessibilitat a Mollet i Martorelles, amb una inversió d’1,9 MEUR i un termini d’execució d’11 mesos.