La Federació d’Associacions Veïnals de Mollet denuncia que una empresa del polígon de Can Prat provoca sorolls que no deixen descansar als veïns

La Federació d’Associacions Veïnals de Mollet del Vallès ha denunciat que una empresa del polígon de Can Prat de la ciutat provoca sorolls molt molestos que no deixen descansar als veïns.

Segons la FAVM es tracta de sons i ultrasons que ja han pogut mesurar i que provenen d’una fàbrica que” els produeix cada dia durant diverses hores, malgrat que quan més se senten és de nit”.

“Les persones afectades al·leguen que se’ls fa impossible dormir, passant les nits en vetlla passejant per casa o assegudes al sofà”, explica Pol Ansó secretari de la Federació.

La FAVM afirma que arran de detectar-se aquest problema ja s’han posat en contacte amb l’Ajuntament de Mollet i amb la Generalitat per demanar que es facin els mesuraments homologats oportuns que demostrin si aquests sorolls són il·legals. I si això es demostra que demanin a l’empresa que faci els canvis oportuns en la brevetat més gran possible.

La FAVM, en una nota de premsa, demana a les persones afectades que es posin en contacte amb la Federació a través del número 637 74 12 28 de Whatsapp per, si el problema no se soluciona aviat, continuar denunciant amb més testimonis.