La Tramolla i l’Esbart Dansaire de Mollet presenten la 2a edició de “Tast d’Art”

La Tramolla. Del 26 de febrer al 9 d’abril

La Tramolla i l’Esbart Dansaire de Mollet han decidit donar continuïtat al projecte “Tast d’Art” i presenten en aquesta segona edició 8 nous tallers. Aquesta segona edició s’organitza després de la bona rebuda del primer cicle Tast d’Art.

Del 26 de febrer al 9 d’abril, cada dissabte a les 10 del matí l’espai de La Tramolla acollirà una de les vuit propostes que conformen aquest segon cicle, dirigit a totes aquelles persones que vulguin apropar-se a una pràctica artística sigui per a completar la seva formació en arts escèniques o per al seu gaudi i creixement personal.

“L’objectiu de Tast d’Art és oferir a la gent de Mollet la possibilitat de conèixer, de la mà de formadors i formadores de primer nivell, un “tast” de tècniques i pràctiques escèniques que normalment no es troben en l’oferta formativa local, sigui en el camp del teatre, la dansa o la música”, expliquen en una nota de premsa.

Així, en aquesta ocasió comptaran amb circ per a nens i nenes, joves i adults, els dissabtes 26 de febrer i 5 de març, de la mà de l’artista i formador molletà Carlos Paco Pitarch, col·laborador de l’Ateneu Popular de 9 Barris.
Hi haurà Dansa Creativa amb la Carme Nàjera el 6 de març i el 15 de març, Ester López proposarà un “Retorn al Cabaret”, després de l’èxit de les seves dues visites prèvies a La Tramolla, amb el seu taller d’iniciació al Cabaret.
L’actriu i performer molletana Esther Freixa portarà una introducció al Kalaripayattu, art marcial tradicional de l’Índia de gran utilitat per a l’entrenament corporal de qualsevol actor o ballarí.
Alfredo Mantovani, qui porta més de 40 anys treballant en la recerca i divulgació de diverses metodologies per a treballar des del teatre a l’escola, oferirà el seu taller “El teatre a l’Educació Primària” dirigit a mestres, educadors, animadors, monitors i a totes les persones interessades en l’art i l’educació en general. Serà els dies 2 i 3 d’abril.
Finalment, el dissabte 9 d’abril es clourà el cicle amb el taller de Gerard Pouget “Ritme: el batec de la dansa”.