El risc de rebrot de la Covid-19 baixa amb força i se segueixen reduint els malats ingressats a l’Hospital

Segueixen les dades positives amb relació a l’evolució de l’epidèmia de Covid-19. A l’Hospital de Mollet actualment hi ha 26 persones ingressades amb Covid-19. La xifra segueix la tendència a la baixa, ja que la setmana passada els ingressats eren 37. En total s’han donat 31 altes i hi ha hagut 3 defuncions. El director de l’Hospital, Jaume Duran, va indicar el dilluns que costava baixar de la xifra dels trenta ingressats i que hi havia dues persones a l’UCI.

Segons les dades de la Generalitat de Catalunya, el risc de rebrot en el Baix Vallès segueix a la baixa de forma clara encara que es manté com molt alt. Segons les dades de la Generalitat de Catalunya, el risc de rebrot en el Baix Vallès baixa fins a 1.139 punts i la Rt en 0,61. La setmana passada el risc de rebrot era de 2.271 punts i la Rt en 0,59. Es tracta d’una baixada molt ràpida, ja que fa tres setmanes el risc se situava en 7.719 punts i la Rt en 1,14.