Detingut un home a Mollet amb diversa quantitat de drogues

La Policia Municipal de Mollet ha detingut una persona per tràfic de drogues. Els fets es van produir quan la Policia Municipal de Mollet va aturar un vehicle amb matrícula francesa que circulava de forma anòmala pel municipi. Els agents van detenir el vehicle en el qual viatjaven dues persones i van localitzar a la roba del conductor més de 1.000 euros fraccionats en bitllets i dues peces de haixix de 170 grams a sota del seient. El detingut va ser posat a disposició dels Mossos d’Esquadra.

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha reafirmat “l’aposta del Govern Municipal per la seguretat” i ha afegit que “aquesta detenció confirma que Mollet és un ciutat segura” .

Per la seva banda el regidor de Seguretat Ciutadana, Juanjo Baños, ha posat de manifest “la bona feina de proximitat de la Policia Municipal de Mollet que fa possible complir l’objectiu, que és el de protegir a la ciutadania”.