Els veïns de Can Pantiquet expliquen als regidors de Mollet en Comú els problemes del barri

Membres del grup municipal de Mollet en Comú es van reunir amb membre de la recentment escollida Junta de l’AVV de Can Pantiquet. La Junta va presentar un exhaustiu dossier que ja havia estat comunicat a l’equip de govern local. Els regidors i regidores de Mollet en Comú es van comprometre a fer seguiment d’aquests temes i fer la seva tasca de pressionar al govern municipal que millori la situació del barri.

En destaquen, per exemple, la preocupació per la propera obertura d’una sala de jocs, l’estat de degradació de les pistes esportives properes al Centre Cívic de Can Pantiquet i al Parc Lluís Companys i també el pràctic abandonament del pàrquing de camions de sota l’autopista i algunes edificacions als seus voltants. A l’Avinguda Gaudí, els veïns es queixen de l’estat d’algunes voreres que es trenquen pel pas de vehicles que entren a tallers o pàrquings, la brutícia als parterres o els arbres torts en algun punt.

Segons els veïns i veïnes, el barri també pateix problemes de soroll derivats de la proximitat de l’autopista A7, la C17 i algunes indústries dels polígons propers. A aquests casos s’afegeixen els episodis de males olors de presumpte origen químic que semblen provenir de certes empreses.

Un altre dels problemes més destacats és la circulació de camions de gran tonatge que provinents del nord per l’AP7 passen pel barri per arribar als polígons de Can Prat, Can Magarola o Martorelles. En aquest cas es dona la circumstància que aquests camions passen moltes vegades pel costat de l’Escola Cal Músic.

A la reunió, la portaveu dels comuns, Marina Escribano, va explicar que “Mollet en Comú vol estar al costat dels barris, hem presentat desenes de propostes als pressupostos 2022 molts d’elles concretades barri a barri i el que volem és col·laborar amb totes les associacions de veïns per revifar el moviment veïnal, crear teixit comunitari en cada barri perquè creiem que aquesta és la millor manera de construir un Mollet millor per a tothom”.

Mollet en Comú concretarà el seguiment de totes aquestes problemàtiques mitjançant preguntes, plecs i mocions als plens municipals i reclama des de ja al govern de la ciutat que atengui les millores al barri que els veïns de Can Pantiquet reivindiquen.