Reconeixement als col·laboradors i col·laboradores de Ràdio Mollet

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha reconegut la tasca dels col·laboradors i les col·laboradores de Radio Mollet per la seva feina durant la temporada 2020-2021. En total, 24 programes que, en els mesos més durs de la pandèmia, van continuar fent ràdio des de casa seva amb l’ajuda dels serveis tècnics de l’emissora.

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha entregat una Dona d’Aigua personalitzada a cadascun dels programes de l’emissora per la seva feina durant la temporada 2020-2021. En total s’han guardonat 24 programes.

Aquests premis s’havien d’haver lliurat l’any passat, coincidint amb el 40è aniversari de Radio Mollet, però a causa de les restriccions no es va poder fer i es va ajornar fins que la situació sanitària ho permetés.

Monràs s’ha mostrat “orgullós” de Ràdio Mollet i ha volgut agrair públicament “l’esforç desinteressat que han fet els col·laboradors i les col·laboradores de l’emissora fent el seus programes des de casa“. I ha afegit que “tots i totes vosaltres sou Ràdio Mollet, una emissora amb més de 40 anys d’història que hem fet i fem junts”.

Els programes reconeguts són: Así es Andalucía, Barreres fora!, Cómplices, Con buena onda, Cinesótano, El cafè de la Queta, El Radar, Galiza no Vallès, La nostra gent gran, La cuina de Mollet, Lazos latinos, L’edat del pavo, Mollet sardanista, Núvol de fum, Ochentopía, Pals i botes, Parlem de cuina, Posa’t les piles, Tastets de llengua, The cavern club, Todorunners, Ventana al sur i Viatjants.