Ciutadans de Mollet comença a dissenyar el programa electoral de les municipals de 2023

“Hi ha molta gent que aposta per les polítiques liberals, que en té confiança i que sap que tenim un projecte útil i valent, compromès amb el municipalisme i la defensa dels valors constitucionals i la democràcia liberal”. D’aquesta manera s’ha pronunciat el portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Mollet del Vallès, Iván Garrido, qui va ser present a la Convenció Municipalista celebrada per la formació liberal el darrer cap de setmana a Lloret de Mar i que ha servit per començar a dissenyar el programa electoral de les properes eleccions municipals de 2023.

Garrido ha indicat com durant la Convenció Municipalista s’ha pogut començar a esbossar el programa electoral i parlar de l’aposta municipalista de Ciutadans. “Som l’alternativa liberal progressista que permetrà constatar que som el partit de la gestió professional i eficient, com hem demostrat allà on hem governat”, ha indicat el portaveu liberal. En aquest sentit, Garrido ha explicat com la Convenció Municipalista ha servit per posar les bases “del gran volum de feina que tindrem a partir d’ara per anar desenvolupant les nostres polítiques locals de kilòmetre 0 que tenen per únic objectiu millorar el dia a dia dels nostres veïns”.

Finalment, Garrido ha recordat que “el nostre partit està molt viu, ple de talent, valentia, dignitat dels seus representants i responsabilitat i ho hem comprovat aquest cap de setmana”. La Convenció Municipalista ha comptat amb la presència del president del grup parlamentari de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, la secretària general del partit, Marina Bravo, el vicesecretari general, Edmundo Bal, i destacats representants municipalistes amb responsabilitat de govern en diverses ciutats .