Mollet estudiarà modificar l’ordenança per permetre als animals entrar al cementiri

La regidora de Respecte Animal de Mollet, Núria Muñoz va informar en el ple municipal del dilluns que és molt probable que es pugui modificar l’ordenança per permetre que els animals de companyia puguin entrar al cementiri de Mollet del Vallès. La regidora va indicar que malgrat la burocràcia que suposa, s’estudiarà la modificació. Ara mateix els animals no poden entrar

La modificació de l’ordenança perquè els animals de companyia puguin entrar al cementiri de Mollet del Vallès es farà a partir d’una petició del col·lectiu MolletOpina.

Aquest grup ha fet la petició arran d’un l’article d’opinió de la seva responsable de cura animal, Núria Flores on reivindicava que els animals poguessin entrar al cementiri.

“Un article d’opinió que en cap cas és inventat, és l’adaptació des de la perspectiva d’un gosset que no pot entrar a veure al seu anterior humà al cementiri”, expliquen.

“Pensem que és una prohibició que a més d’estar antiquada, no es correspon amb la definició de família”, comenten.

“Moltes persones consideren als seus animals de companyia part de la seva família i amb una bona normativa, l’entrada al cementiri pot ser una realitat”, afegeixen des del grup.

La portaveu de MolletOpina, Núria Flores, està en constant comunicació amb la regidora per seguir els passos que es fan per modificar aquesta ordenança.