40 jugadors al Campionat de Billar Americà de l’Endroit

Ricardo Martín de Montcada, s’endú el seu primer títol en la seva primera participació en el Campionat de Billar Americà de L’Endroit. Ha guanyat 6-1 al Víctor Peñaranda i 4-3 al Curro Fernández. Després pel primer enfrontament, ha estat una final molt competida. L’encert i la concentració han sigut els bons arguments que ens ha brindat el campió. Billarista de categoria Màster que té en el seu haver, 3 Lligues i 1 Copa d’Amoba.

En Curro de Palau, queda subcampió en la seva tercera final i amb un títol en el seu haver, al vèncer 4-3 al Víctor i perdre davant del campió. Cal destacar el seu palmarès pel qual era considerat el favorit. Billarista de categoria Gran Màster que ha estat Campió de Catalunya, d’Espanya, de l’Open de Vitòria (considerat un dels millors de l’estat), de l’Open Catalunya Primera, 6 Lligues i 1 Copa d’Amoba.

En Víctor de Badalona, és tercer. A l’inici no ha estat gens encertat, però s’ha sobreposat posant-li les coses molt difícils al favorit. Ha fet un campionat molt regular, tenint el mèrit d’arribar per primera vegada a la final en la seva primera participació sent 2a de categoria.

En aquesta edició del Campionat de Billar Americà de l’Endroit han participat 40 jugadors, la majoria de Mollet.