La Pilota d’Or d’Alexia Putellas es pot veure ja al Museu del Barça

Alexia Putellas amb el president del Barça, Joan Laporta a l’acte d’aquest dijous al Museu del FC Barcelona. Foto: FC Barcelona

La Pilota d’Or 2021, que va rebre la futbolista de Mollet Alexia Putellas el passat mes de novembre a París, ja s’exhibeix al Museu del FC Barcelona del Camp Nou. La capitana del Barça Femení, acompanyada pel President Joan Laporta i pel directiu responsable de la secció, Xavier Puig, l’ha cedida aquest dijous a la tarda.

És el primer guardó entregat per France Football que aconsegueix una futbolista culer i s’ha ubicat en un lloc de privilegi dins de l’espai, al costat, entre d’altres, del premi al Millor Entrenador de Pep Guardiola o de la Bota d’Or de Luis Suárez.

“És un luxe poder compartir vitrina amb aquestes grans llegendes del club i també veure que la vitrina del Femení cada cop està més plena, esperem que l’hagin de fer més gran encara”, va explicar la futbolista.

“M’agradaria que em recordessin com algú que ho ha donat tot pel club que estima, algú que no ha descansat fins que ha anat aconseguint tots els reptes que ens hem proposat com a equip, que és guanyar-ho absolutament tot, totes les temporades”, diu Putellas.