La Policia Municipal de Mollet posa en marxa controls per evitar perills pels vianants

La Policia Municipal de Mollet ha començat aquest matí controls estàtics i dinàmics a diferents indrets de la ciutat que tenen com a objectiu prevenir i identificar infraccions que puguin posar en perill als vianants, com per exemple; no respectar el semàfor, estacionar en passos de vianants o estacionar sobre la vorera.

Els controls també van adreçats als patinets, a les bicicletes que circulen per la vorera i als vianants, recordant que han de respectar la normativa de trànsit en  creuar la via pels llocs habilitats. 

El regidor de Mobilitat i Seguretat, Juanjo Baños, ha recordat que “Mollet suma ja 15 anys sense tenir cap accident amb morts al nucli urbà i continua sense presentar cap punt negre a la ciutat“. Baños atribueix, en gran mesura, aquestes “bones” dades a “les campanyes de sensibilització, educació viària i mobilitat que es duen a terme des de l’Ajuntament de Mollet en col·laboració amb la Policia Municipal” .