L’Ajuntament de Mollet felicita Alexia Putellas pel campionat de lliga assolit amb el FC Barcelona

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha felicitat la molletana Alexia Putellas després que aquest diumenge s’hagi proclamat per tercera temporada consecutiva campiona de la Primera Iberdrola.

En concret el FC Barcelona ha assolit el campionat a falta de sis jornades i després de guanyar a l’Estadi Johan Cruyff al Real Madrid CF per 5 gols a 0.

A partir d’aquesta fita, Monràs ha volgut felicitar Putellas “per un nou triomf que posa de manifest que l’esforç, la perseverança i el respecte cap als adversaris són els millors camins per assolir l’èxit”. Monràs també ha volgut destacar de la molletana “la seva contribució a potenciar, normalitzar i visualitzar l’esport femení”. 

L’Ajuntament de Mollet ha atorgat a Putellas la distinció cívica Per Mollet, el reconeixement de la ciutat cap a molletans i molletanes que han destacat en l’àmbit de la cultura, l’esport, el civisme o l’associacionisme. L’acte de lliurament de la distinció tindrà lloc quan l’agenda d’Alexia Putellas ho faci posible.