L’auditori de l’Hospital de Mollet acull les XV Jornades Interdisciplinars Catalanes de Residències de Gent Gran

Més de 180 assistents han seguit online aquest 11 i 12 de març les XV Jornades Interdisciplinars Catalanes de Residències de Gent Gran que es celebraven aquest any a l’auditori de l’Hospital de Mollet.

El seu objectiu era l’intercanvi d’experiències en l’atenció a les persones grans, contemplada des de les diferents vessants de l’abordatge interdisciplinari i amb un model d’atenció integratiu, posant com a eix a la persona. Aquest any s’han debatut temes com la diversitat sexual i de gènere als centres residencials; la petjada de la Covid en la gent gran; la presa de decisions compartida en tots els àmbits de la vida, i la nutrició.

Les jornades van incloure tallers pràctics vinculats a algunes de les taules de coneixement, en aquesta edició han estat sobre l’ús de la via subcutània i la disfàgia.