Més de 1.000 alumnes de Mollet participaran a les classes pràctiques de mobilitat segura que imparteix la Policia Municipal

La Policia Municipal de Mollet del Vallès imparteix des del 9 de març i fins al 20 de juny classes de mobilitat segura al parc infantil de trànsit (PIT) de Can Mulà. Formen part del pla formatiu per a la mobilitat segura i es fan un cop finalitzada la part teòrica a les aules dels centres educatius de la ciutat.

Durant aquesta acció formativa es fa una introducció teòrica a l’aula del parc infantil de trànsit (PIT) on es recorden els conceptes ja apresos. A la part pràctica es condueixen bicicletes en un circuit senyalitzat amb la supervisió de l’agent de policia per tal que els alumnes compleixin les normes bàsiques de circulació de vehicles i vianants. 

Els agents municipals han planificat 51 sessions que es duran a terme a 16 centres educatius de la ciutat. Hi participaran més de 1.000 alumnes de 4t i 6è

El regidor de Mobilitat, Juanjo Baños, explica que “el propòsit d’aquestes campanyes de mobilitat segura és contribuir a què els i les infants de Mollet siguin uns futurs conductors i vianants responsables, capaços de protegir la seva salut i la dels altres“. A més, Baños ha recordat que “la Policia Municipal de Mollet té en l’educació per a la mobilitat segura una de les accions més importants en matèria de prevenció”. 

Fa més de 30 anys que la Policia Municipal va iniciar els programes d’educació viària a les escoles molletanes.