Pol Ansó deixa la presidència de l’Associació de Veïns de Gallecs després de 12 anys de feina

El líder veïnal i ecologista Pol Ansó ha deixat la presidència de l’Associació de Veïns de Gallecs després de dotze anys al capdavant de la mateixa.

Segons ha informat la Junta de l’Associació de Veïns de Gallecs aquest passat diumenge va tenir lloc l’assemblea ordinària de l’Associació de Veïns de l’espai rural de Gallecs, amb la presència de 30 assistents, i en la qual es va aprovar, a més de l’acta anterior i del pressupost anual, la renovació de la seva junta. “Després de 12 anys al capdavant, sent un referent no només per al veïnat de Gallecs sinó per al moviment veïnal i ecologista molletà, en Pol Ansó fa un pas al costat”, expliquen.

La nova junta és ara presidida per Ivana Morera i té a l’Ester Llagostera com a secretària, l’Arageme Porras com a tresorera, l’Álex Muñoz com a vicepresident i l’Ivan Llagostera, l’Angel Marín, el Levi Lozano, el Jesús Martínez, la Miriam Galán, el Raúl Peramos i el José Álvarez com a vocals.
“Moltes d’elles compten amb l’expertesa d’haver format part de l’anterior junta, però per aquesta nova etapa, a més, es vol treballar de manera més repartida i coral, a través de comissions de treball obertes a la participació de qualsevol veïna”, expliquen des de la Junta.

La nova junta, recolzada per unanimitat per l’assemblea, pretén donar continuïtat al projecte i la feina feta els darrers anys i liderada pel Pol Ansó i per aquest motiu seguirà “encaminada al foment de la participació, l’enxarxament i la cohesió entre el veïnat, a la reivindicació i interlocució amb les administracions per tal de garantir els drets de les veïnes i veïns i millorar la seva qualitat de vida, així com a la conservació de l’espai rural i natural de Gallecs”.

L’Associació de Veïns de Gallecs ha preparat el GallecsCan, la propera activitat a l’agenda de l’AV de Gallecs, després d’haver de suspendre a causa de la pluja la tradicional calçotada prevista per al dissabte passat. Es tracta d’una jornada solidària amb el benestar animal coorganitzada amb la Colla Morada i la protectora KastellKat i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mollet, el Consorci de Gallecs, Red Solidària Pro Animal, Adopta un Amic i El Noi del Micro.

Tindrà lloc el 27 de març des de les 9:00 h a la plaça de l’església de Gallecs.