Mollet en Comú presenta al·legacions a l’aprovació inicial del projecte d’urbanització del Calderí

Mollet en Comú ha anunciat la presentació d’al·legacions a l’aprovació inicial del projecte d’urbanització del Calderí. Són un total de sis al·legacions on els comuns recorden el seu argumentari tècnic d’oposició al projecte del Calderí.

Aquestes al·legacions assenyalen, entre altres qüestions que aquest projecte d’urbanització no justifica convenientment la seva necessitat, que no està validat jurídicament el teòric perjudici als propietaris privats que argumenta el govern de Mollet, que a la tramitació no s’ha informat convenientment als municipis adjacents, que és incomprensible que el Calderí no estigui inclòs al procés d’elaboració del nou POUM, que no es respecta la connectivitat ecològica, que no s’aborda adequadament la qüestió de la inundabilitat o la dels riscos químics o els necessaris principis de mobilitat i impacte ecològic, etc.

Per a Marina Escribano, portaveu de Mollet en Comú, “No estalviarem esforços en lluitar contra aquest despropòsit, entre la ciutadania hi ha un corrent d’opinió cada vegada més forta en contra d’aquesta operació que planteja un creixement que la ciutat no necessita. Més enllà de les qüestions tècniques i jurídiques, que també incompleixen, tenim clar que aquest no és el nostre model de la ciutat i no és el Mollet que volem deixar a les futures generacions”

Per últim, Mollet en Comú manifesta la seva voluntat de mantenir aquesta lluita amb el conjunt de partits i entitats que s’oposen al model de ciutat, basada en el creixement insostenible i en idees urbanístiques del segle passat, que perfilen el projecte urbanístic del Calderí o el nou POUM de Mollet.