El conseller d’Empresa Roger Torrent visita les instal·lacions de Mollet Hub

El conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat, Roger Torrent, ha visitat aquest dijous Mollet del Vallès, on s’ha reunit amb l’alcalde, Josep Monràs, i ha visitat les instal·lacions de Mollet Hub.

Després de signar al Llibre d’Honor, el conseller i l’alcalde han mantingut una breu trobada, on han intercanviat punts d’opinió. Monràs li ha explicat que Mollet torna a ser una de les ciutats del Vallès Oriental en la que més es redueix l’atur, més de 1.000 persones el 2021, en un context global encara complicat, i ho és, en part, per l’aposta de l’Ajuntament de Mollet per oferir més formació i la bona feina que es fa des dels Serveis Municipals d’Ocupació. Com a regal institucional, Monràs li ha regalat a Torrent una reproducció de la font modernista de la plaça Prat de la Riba i una Dona d’Aigua elaborada artesanalment per les usuàries u usuaris del Centre Ocupacional del Bosc i Taller Alborada.

Monràs i Torrent han visitat també les instal·lacions del Mollet Hub, on Raúl Broto, coordinador de l’Àrea de Govern Obert, Desenvolupament Econòmic i Innovació, i Encarna Ortiz, regidora de Promoció Empresarial, li han explicat què es fa al Mollet Hub.

Mollet Hub és un espai adreçat a la joventut i emprenedoria i empreses. Ha continuat sent un referent d’innovació, creativitat, formació i networking. Per això s’han signat convenis de col·laboració amb PIMEC i amb Fundació.Cat. I, per fomentar la innovació empresarial, s’han realitzat formacions conjuntament amb Esade Creapolis.

L’alcalde Monràs ha afirmat que “avui he explicat al conseller què fem a Mollet perquè els molletans i les molletanes tinguin oportunitats de feina, el suport que donem a l’emprenedoria i el sector comercial de  la ciutat i, com no, també aquelles accions que duem a terme per afavorir la instal·lació d’empreses d’alt valor afegir”. Per l’alcalde, el conseller s’ha mostrat receptiu a les seves explicacions.

Per la seva part, Broto ha assegurat que des de l’Ajuntament de Mollet “estarem al costat de totes les persones que busquin una oportunitat de feina o una empresa que vulgui innovar o transformar-se”.

Finalment, el conseller Torrent ha manifestat que “la visita d’avui m’ha permès conèixer de primera mà què fa Mollet tenint en compte que el pacte nacional posa com objectiu la reindustrialització perquè la indústria representi el 25% del PIB”. Així, el conseller ha posat el Vallès com un eix important en aquesta industrialització.