23 alumnes de Croàcia, Alemanya, Romania i Turquia fan un intercanvi amb l’Institut Aiguaviva de Mollet

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha rebut aquest dilluns 23 alumnes de Croàcia, Alemanya, Romania i Turquia que durant els propers dies s’estaran a la ciutat en un intercanvi amb l’Institut Aiguaviva en el marc del programa Erasmus +, una iniciativa europea per donar suport a l’educació, la formació, la joventut i l’esport al continent.

Arran del projecte lingüístic de l’Institut Aiguaviva, l’objectiu és treballar i potenciar el coneixement de l’anglès de forma vivencial i en situacions quotidianes i domèstiques, i en aquest sentit, durant la seva estada a Mollet, els 23 alumnes aniran acompanyats d’un o una alumne de l’Aiguaviva que serà la seva parella lingüística.  

Enguany, a més, els 5 instituts implicats compartiran els treballs que han dut a terme sobre igualtat de gènere i inclusió. 

Segons el regidor d’Educació i Projectes Europeus i Cooperació, Raúl Broto, “estem molt contents de poder a tornar a fer aquestes recepcions i que s’hagi tornat a posar en marxa aquesta iniciativa després de l’impàs que ha provocat la pandèmia”. Per Broto “estem davant d’un projecte cabdal, no només per facilitar l’aprenentatge de l’anglès i el coneixement d’altres cultures, sinó també per la seva contribució a construir Europa des de la ciutadania” i des de l’Ajuntament i la ciutat de Mollet “sempre donarem ple suport a la defensa d’aquests valors, i per aquest motiu, felicitem a l’Institut Aiguaviva per formar-ne part”.