Èxit de la primera edició de la #GallecsCan2022

Núria Flores

El passat diumenge 27 de març de 2022 vam tenir el plaer d’assistir a la 1a edició de la #GallecsCan2022

Poc després de les 09:00 vam arribar a l’ermita de Gallecs amb Tesa, com tots els gossets assistents, una de les gossetes protagonistes de l’esdeveniment i que va ser adoptada amb ‘Adopta un amic’ una de les entitats col·laboradores.

Tesa i Mia posant amb Núria i les amigues de Red Solidaria pro animal
Des de primera hora ja es podia preveure que la jornada seria un èxit, des del començament i fins que va acabar l’esdeveniment ‘El noi del micro’ no deixava d’animar la festa, podem dir que s’ho va currar molt.

Allà estaven totes les entitats organitzadores i col·laboradores, cadascuna amb les seves paradetes organitzades i preparades per oferir-nos tant informació com articles per als nostres peluts.

Poc després de les 10:00, un centenar de persones acompanyades dels seus gossets vam donar un gran passeig per un dels circuits de Gallecs. Una de les coses que més ens va cridar l’atenció va ser la presència de molta canalla, és molt important i necessari l’educació en el respecte i benestar animal.

Que necessari era, després de donar a beure i menjar als nostres peluts, poder avituallar-nos amb la beguda que proporcionava la ‘Colla dels Morats’ i el menjar de ‘Gallecs dolç’.

La paradeta de Kastellkat repleta d’objectes, souvenirs i també cosetes per als nostres peluts van ser protagonistes quan van fer la passarel·la amb tots aquests gossets que per diverses circumstàncies no tenien una llar, poc després vam saber que alguns d’ells havien trobat una llar definitiva i alguna casa d’acollida.

Red Solidària pro animal ens va delectar amb una xerrada de conscienciació i respecte envers els animals, de nou les mirades atentes dels nens i nenes assistents feia pensar que un futur millor per als nostres peluts és possible.

Un dels majors triomfs d’aquesta primera edició va ser poder veure fora de les seves gàbies als gossets que estaven en adopció, van poder gaudir del passeig, de les carícies, de l’aire en llibertat, alguna llagrimeta ens va caure i ens segueix caient quan pensem en ells, desitgem molta sort a aquests gossets i animem a la gent a què adopti sempre, ells t’ho agrairan.

Snoopy, un dels gossets que estava en adopció
El gran final de festa va ser la rifa amb productes ecològics de Gallecs, la mà innocent va fer feliç el guanyador.

Gràcies a l’Associació de veïns i veïnes de Gallecs, al consorci de Gallecs i a l’Ajuntament de Mollet per fer-ho també possible.

Sol, bon temps i la companyia de persones que busquen el benestar animal és la fórmula perfecta per saber que la segona edició està de camí.

Núria Flores

Responsable de cura animal en Molletopina