Ajuntament i Torrats volen enfortir la Trobada de Bèsties i convertir-la en un esdeveniment de la ciutat

El Moll Fer de la Colla dels Torrats forma part del Bestiari Popular de Catalunya

L’Ajuntament de Mollet i la Colla dels Torrats han acordat treballar per enfortir la Trobada de Bèsties que organitza aquesta entitat per tal de consolidar-la al calendari festiu de la ciutat i fer que “sigui un esdeveniment que quedi marcat al calendari Molletà”.

El dimarts dia 22 de març la Junta de Torrats va tenir una reunió amb la regidora de Cultura Mercè Pérez i els tècnics de l’Ajuntament. Durant la reunió es van tractar els actes per aquest 2022, tant aquells en què es participa de manera conjunta amb altres entitats com els organitzats per la mateixa Colla, una reunió que es va valorar molt positivament des de la colla.
Els 4 membres de la Junta que van estar presents, Maria Vico, Valèria Lamas, Rubén López i Asier Ruiz, comenten que la reunió va ser molt productiva.

Un punt important que es va tractar va ser el de la II Trobada de bèsties, acte que estava preparat per fer-se el 14 de març de 2020, just el cap de setmana que va esclatar la COVID-19 i que no es va poder celebrar. A la trobada participaven diverses colles de Catalunya amb el seu bestiari festiu.

“Aquest any, a l’hora de confeccionar el calendari 2022 com un any prepandèmic, va arribar el moment de posar data a la Trobada, però després de dos anys pràcticament sense poder fer actes, ens hem trobat que ara mateix no tenim la capacitat per dur a terme aquest acte de la manera que volem. Considerem que hem d’estar a l’altura del Moll Fer, de les trobades de Bestiari que ha estat convidat i de Mollet”, comenten des de la colla.

“Per tant, hem acordat les dues parts treballar en conjunt perquè aquest acte es consolidi i sigui un esdeveniment que quedi marcat al calendari Molletà”, segueixen explicant.

Ara la Colla torrada ha de presentar un Projecte ben detallat de l’acte a la Regidoria i a partir d’aquí començarà a treballar per a presentar una nova Trobada de bèsties.

“En resum, que a partir d’aquesta reunió començarem a fer un treball conjunt que serà molt productiu per totes i sobretot per la Cultura Molletana”, comenten els torrats.