L’alcalde demana a la Generalitat i a l’Estat la col·locació de pantalles a la C-17 i a l’AP7 per reduir l’impacte acústic

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha enviat una carta al vicepresident- conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró,  i a la secretària d’Estat de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Isabel Pardo de Vera, on els demana la col·locació de pantalles acústiques o altres mesures per reduir l’impacte acústic dels 170.000 vehicles que passen diàriament per la C-17 i l’AP7.

En el document que els hi ha fet arribar, l’alcalde recorda que Mollet del Vallès es una ciutat que es troba envoltada per infraestructures viàries d’alta capacitat i amb un gran volum de trànsit (AP-7, C-33, C-17 i C-59) i que és “responsabilitat de totes les administracions implicades fer accions conjuntes i coordinades per reduir les molèsties i millorar la qualitat de vida de la ciutadania“.

És per això que Josep Monràs demana a la Generalitat i a l’Estat, com a administracions titulars de la C-17 i l’AP7, la col·locació de pantalles acústiques o altres mesures per reduir l’impacte acústic dels 170.000 vehicles que passen diàriament per la C-17 i l’AP7 per tal “de reduir les molèsties que el trànsit rodat genera al veïnat proper“.

L’alcalde també recorda que fa uns dies ja els hi va enviar una carta “on els hi demanava reduir la velocitat de la C-17 i l’AP7, al seu pas per Mollet del Vallès, a 80 km/h tal com es produeix en trams anteriors“.