Les noies de The House of Crown obtenen molt bons resultats en les primeres competicions de la temporada

Aquest cap de setmana es va estrenar el nou grup Baby

L’escola de dansa urbana de Mollet The house of crown ha començat la temporada de competicions amb molts bons resultats. En les seves dues primeres participacions ha aconseguit diversos pòdiums i el grup megacrew ha tornat a ser el vencedor en totes dues.

A la competició DAF urban dance Championship realitzada el passat 27 de març a Martorell, amb una participació de més de 100 grups repartits en diferents categories, l’escola de Mollet va presentar grups a les categories infantil, juvenil i megacrew i en els 3 van assolir pòdium. Sqs EMPIRE, grup infantil, va ser el 3r classificat; Anónymous by sqs grup youth, va obtenir un segon lloc i SQS TEAM megacrew va ser el 1r classificat i guanyador de la seva categoria.

Aquest passat dissabte 2 d’abril també van presentar grups al 6è certamen de premis coreogràfics dut a terme al teatre de la passió d’Esparreguera on a més de dansa Urbana es competia amb diferents disciplines com flamenc, contemporani, llatins. L’escola de Mollet en aquesta ocasió estrenava per primer cop el grup baby format per 5 nenes entre 6 i 8 anys i que tot i ser la seva primera competició van aconseguir pujar al segon lloc. A més l’equip street queens va obtenir 3 llocs en categoria professional i la companyia megacrew SQS TEAM una vegada més es va alçar amb el primer lloc de la categoria.