El Centro Cultural Andaluz de Mollet organitza la seva processó de Setmana Santa

Dissabte, 9 d’abril. 19 hores. Can Gomà

El Centro Cultural Andaluz de Mollet organitza dissabte 9 d’abril la seva tradicional processó pels carrers de Mollet. L’acte s’iniciarà a les 19 h al pati del Teatre municipal de Can Gomà, i realitzarà el recorregut següent: Carrer Castelao, Comte d’Urgell, Gaietà Vinzia, Av. Jaume I, Espanya, Portugal, Roger de Llúria i Castelao, novament de tornada a l’interior del Teatre.

De tornada al Teatre de Can Gomà, es durà a terme una breu actuació dels quadres de ball, Semilla Flamenca, Triana, Arte y Compás, i Pasión Flamenca. En aquesta ocasió el Cristo del Gran Poder, la Virgen del Mayor Dolor, i la Virgen de los Dolores seran acompanyats en la processó per “nazarenos, costaleros y mantillas” al toc de la Banda de Tambores de l’entitat i les Gaites de Irmandade a Nosa Galiza. Com a convidats participarà l’agrupació musical Costaleros de Castelldefels.