L’Escola Municipal d’Educació Especial Can Vila de Mollet guanya el 41è Concurs BBVA de Dibuix Escolar

L’Escola Municipal d’Educació Especial Can Vila de Mollet guanya el 41è Concurs BBVA de Dibuix Escolar. Al concurs s’hi han presentat 182 escoles de tot Catalunya i l’Escola Can Vila s’ha endut el premi de l’edició d’enguany gràcies al dibuix d’una de les seves alumnes. La temàtica del concurs: Acció climàtica i cuidar el planeta.

L’Escola Municipal d’Educació Can Vila de Mollet es va presentar al concurs de l’entitat bancària amb diversos dibuixos del seu l’alumnat. L’obra d’una de les seves alumnes, la Noemí Gutiérrez Prieto, de 15 anys i veïna de Santa Eulàlia de Ronçana, al Vallès Oriental, s’ha emportat el premi de l’edició d’aquest any. L’objectiu del seu dibuix és sensibilitzar sobre la necessitat de tenir cura de les abelles.

La regidora de Serveis Socials i vicepresidenta de l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats, Ana María Díaz, ha expressat la seva satisfacció pel guardó perquè “demostra la feina constant i ben feta de l’Escola Municipal d’Educació Especial Can Vila envers el seu alumnat”.

L’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats (IMSD) gestiona quatre centres, un dels quals és l’Escola Can Vila, d’àmbit comarcal. El centre acull 160 alumnes, d’entre 3 i 21 anys, amb discapacitat intel·lectual.

L’objectiu és que l’alumnat aconsegueixi la màxima autonomia en tots els aspectes, tant personal, social, com educatiu. La finalitat és desenvolupar al màxim les seves capacitats per tal d’aconseguir la plena integració a la societat.