Curro Fernández guanya el 2n. Open Setmana Santa L´Endroit

Curro Fernández de Palau, s’ha endut el segon Open Setmana Santa de l’Endroit després de vèncer a la final 6-5 a Iván Martín. La victòria l’ha assolit en una final que ha anat força ajustada on el campió ha remuntat un 2-4 en contra. El tercer lloc ha estat per Said Laoukili en imposar-se 6-1 a Cata Sorín pel 3r i 4rt lloc.

Cal destacar l’altíssim nivell dels finalistes amb billaristes de categoria Gran Màster com el Campió, Curro. Entre el seu ampli palmarès destaca: 1 Campionat d’Espanya per equips,1 de Catalunya individual Júnior, 1 Open Vitòria (considerat un dels millors d’Espanya), 6 Lligues d’Amoba (sent 1 vegada millor jugador),1 Open Catalunya Popular de Primera i 1 Campionat de L’Endroit.  

L’Iván de Montcada és categoria Màster. Té en el seu haver, 5 Lligues d’Amoba (1 Millor jugador), 2 podis a l’Open Catalunya i 5 Campionats de L’Endroit.

El Said de Mollet, és un primera. Ha aconseguit 8 lligues d’Amoba, sent una vegada el Millor Jugador i 5 Campionats de L’Endroit.

En aquesta edició hi han participat 12 jugadors, la majoria de Mollet.

L’Endroit agraeix la col·laboració del Restaurant Nou Capriccio i del Bar Castillo en els detalls pels finalistes.