Set entitats de cultura popular de Mollet impulsen una Coordinadora per promocionar les activitats festives

Les entitats de cultura popular de Mollet Ball de Diables, Castellers de Mollet, Colla dels Morats, Colla dels Torrats, Cuca Molla, Esbart Dansaire i Geganters de Mollet es van reunir de nou per posar en marxa la Coordinadora de cultura popular Mollet.
Els representants d’aquestes entitats es van reunir el passat dimarts 12 d’abril C.C. L’Era, segons han informat, “per tal d’acabar de concretar i acabar de donar forma a una Coordinadora que ens representi i ajudi a totes a defensar els interessos comuns i individuals de les entitats adherides i a fer difusió i promoció del fet cultural de Mollet del Vallès i incentivar a la participació ciutadana”.

Les entitats ja fa alguns mesos que participen en una dinàmica col·laborativa amb la finalitat d’impulsar la Coordinadora de Cultura Popular Mollet i esperen que la posada en marxa de la mateixa “sigui només el principi d’una llarga trajectòria d’èxits culturals a Mollet i aconseguim arribar a ser una de les referències culturals al nostre territori”.