Mollet incorpora 11 nous agents a la Policia Municipal i estrena una unitat específica d’agents de proximitat

Aquest dimarts s’ha presentat la nova unitat d’agents de proximitat de la Policia Municipal que està formada per un sergent cap, nou agents de policia i quatre agents cívics. L’objectiu de la nova unitat de proximitat és enfortir la seva presència de manera programada, continuada i més propera en aquells barris o espais on sigui més necessària la seva presència.

El desplegament d’aquest instrument de la policia de proximitat se sustenta en dos grans eixos. D’una banda, la cooperació comunitària, és a dir, que la Policia estableixi relacions amb la comunitat que la involucri per resoldre els problemes que puguin sorgir i, de l’altra, un procés en el qual s’identifiquen els problemes concrets i es busca la solució més adequada per d’eliminar-los o reduir-los treballant de forma proactiva.

Tots els agents d’aquesta nova unitat treballaran en estreta coordinació i col·laboració entre ells, així com amb la resta del cos de la Policia Municipal i Protecció Civil.

Nova incorporació d’agents

També s’ha presentat la incorporació d’onze nous agents de Policia Municipal que fan un total de 73 agents. En aquest moment hi ha al voltant de 110 persones que es dediquen a la Seguretat Ciutadana i la Convivència entre plantilla de la Policia Municipal, voluntaris de Protecció Civil, els 4 agents cívics i personal administratiu.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Juanjo Baños, ha recordat que Mollet “és una ciutat segura” com demostren les darreres dades fetes públiques a la Junta Local de Seguretat i ha afegit que “l’Ajuntament aposta fermament per la seguretat dels veïns i veïnes i ho fa amb la incorporació d’onze nous agents al cos de la Policia Municipal que permeten afrontar els reptes de seguretat i convivència amb garanties a la nostra ciutat”.

Per l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, “hem reforçat la nostra plantilla de Policia Municipal de Mollet amb l’ànim de continuar millorant la seguretat i la convivència a la nostra ciutat”. Monràs ha afegit que ” també hem creat una unitat específica de proximitat per tenir un contacte continu i permanent amb la ciutadania, entitats, comerços amb la voluntat de ser cada dia més proactius i continuar sent una ciutat segura”

Nova uniformitat

Aquest dimarts també s’ha presentat el nou uniforme de la Policia Municipal de Mollet que s’adapta al reglament del Departament d’Interior per a l’homogeneïtzació de la uniformitat de les policies locals de Catalunya.