Mollet acollirà la 43ena edició del Campionat Esportiu de Sords de Catalunya

El proper divendres 29 d’abril, Mollet del Vallès acollirà una nova edició del Campionat Esportiu de Sords de Catalunya que se celebrarà tots els caps de setmana fins el 4 de juny, dia que tindrà lloc la cloenda.

Està previst que a la competició hi participin més de 150 esportistes que  disputaran modalitats com el bàdminton, el futbol sala, el bàsquet, petanca, escacs, dards, pàdel, futbol 7 i tennis taula als diferents equipaments de la ciutat, com Ca n’Arimon, el Centre Joana Barcala i el Camp de Futbol Germans Gonzalvo, entre d’altres.

A la inauguració, que serà divendres 29 al Centre Cultural La Marineta, hi assistiran l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, el president de la Federació Esportiva de Sords de Catalunya, Santiago Poveda, el president del Club Esportiu de Sords de Mollet, Francisco Alcolea, així com  representants de l’Associació de Persones Sordes de Mollet. 

Monràs ha manifestat l’orgull que significa per la ciutat acollir aquest campionat, així com per a la gent del Club Esportiu de Sords de Mollet, ja que com ha dit “és un orgull per Mollet del Vallès que es pugui celebrar a la nostra ciutat el 43è Campionat Esportiu de Sords de Catalunya. Monràs ha afegit que “el Club Esportiu de Sords de Catalunya és una entitat molt activa i dinàmica que fa molt bona feina i aquest campionat ajuda a visualitzar la important tasca que desenvolupen”.

Aquesta serà la quarta vegada que Mollet acull el Campionat. Les anteriors van ser al 1993, 2008 i 2015.