Renfe inicia les obres per reformar l’estació de Mollet-Sant Fost

Imatges de la nova estació

Renfe ha iniciat aquest dilluns les obres a l’estació de Mollet-Sant Fost a Mollet del Vallès per millorar-ne l’accessibilitat, per un cost de 4.056.291 euros i que una durada de 15 mesos, informa en un comunicat.

Els treballs inclouen, a més de la renovació de l’edifici de viatgers, la construcció d’un pas inferior amb ascensors a les andanes, urbanització d’accessos, instal·lació de noves marquesines que cobreixin l’accés als ascensors i les escales, prolongació fins als 200 metres dels andanes i substitució de la il·luminació.

Paral·lelament, per millorar l’accés als trens, s’han finalitzat les actuacions d’adequació, perllongament i revestiment de l’andana principal , que han comptat amb un pressupost de mig milió d’euros.