Finalitzen les obres de l’Avinguda Llibertat i el mercat de la fruita torna al centre

El proper dimarts 24 de maig el Mercat setmanal torna a l’avinguda Llibertat. Després de tres mesos de treballs de reforma, han finalitzat les obres que l’Ajuntament de Mollet del Vallès va posar en marxa a principis de febrer per millorar l’avinguda Llibertat, en el tram entre l’avinguda Badalona i el carrer Berenguer III, una de les principals artèries de la ciutat. Unes obres que han consistit, principalment, en millorar l’accessibilitat i modernitzar aquesta via. 

Les obres han consistit en la millora de l’accessibilitat a les cruïlles de l’avinguda Llibertat amb els carrers Sant Ramon, Alexander Fleming, Francesc Macià i Lluís Duran i també han comportat millores a la mobilitat a l’avinguda Llibertat.

Així mateix, també s’ha construït una plataforma elevada en el pas de vianants situat a la cruïlla amb el carrer Berenguer III i s’ha reformat la parada de taxis amb la instal·lació d’una nova marquesina.

A més a més, es van fer les connexions necessàries dels nous embornals del clavegueram des de la cruïlla amb Berenguer III fins al passatge Sant Miquel com a conseqüència del pas de vianants elevat en aquest tram de l’avinguda Llibertat.

El cost total de l’obra ha estat de 200.000 €.

La coordinadora de l’Àrea de Governança, Economia i Serveis Territorials, Mireia Dionisio, ha explicat que “ha estat una gran obra que era molt necessària doncs no s’ha limitat a asfaltar el carrer, sinó que ha estat una reforma i la modernització del carrer”.

Dionisioha afegit que “des de l’Ajuntament som conscients que totes les obres generen molèsties, però la ciutat no es pot aturar i per això agraeixo la comprensió que ha tingut el veïnat”.