Recullen quatre tones de residus al parc dels Pinetons i a Gallecs

Un any més, l’Ajuntament de Mollet del Vallès s’ha adherit a la campanya internacional Let’s Clean Up Europe. Enguany aquesta acció s’ha dut a terme entre el 5 i el 19 de maig i s’han recollit unes 4 tones de residus.

Aquestes actuacions s’han fet a principalment al parc dels Pinetons i a l’espai natural de Gallecs. Hi ha participat alumnat dels centres educatius així com usuaris del Servei de Rehabilitació Comunitari (SRC) de la Fundació Sanitària de Mollet. A més, una de les jornades va ser oberta a la ciutadania i es va centrar en la neteja de l’espai que hi ha al darrera de la deixalleria, on es van recollir més de 3.000 quilos de deixalles.

El Let’s Clean Up Europe ha comptat amb la participació de més de 350 persones entre ciutadania, entitats i centres educatius de Mollet. De fet, les sortides a espais verds de la ciutat amb l’objectiu de recollir residus va ser una de les propostes del Consell Municipal dels Infants d’aquest any. 

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha recordat que tot i que Mollet “és una de les ciutats que menys residus genera, aquesta és una lluita global que hem d’afrontar entre tots, i aquest és justament el missatge d’aquesta campanya a la que ens adherim des de fa uns anys”.    

El regidor de Justícia Ambiental, Ecologisme i Transició Energètica, Raúl Broto, s’ha mostrat “molt satisfet” amb la gran participació d’enguany i amb la “gran quantitat” de residus que s’han recollit al llarg dels dies que ha durat la iniciativa. Per Broto, la participació de Mollet en aquesta campanya ” és una mostra més del compromís de la nostra ciutat amb el medi ambient”.