250 establiments de Mollet sortiran al carrer entre els dies 9 y 12 de juny per participar en el Mollet és Fira

La 8a edició de Mollet és Fira se celebrarà els dies 9, 10, 11 i 12 de juny, al centre de la ciutat, amb la participació d’almenys 250 establiments i la instal·lació de 150 expositors dels sectors de l’automoció, alimentació, comerç i serveis. La mostra és un projecte de promoció comercial, fruit del treball entre l’Ajuntament de Mollet del Vallès i els comerços locals.

Mollet és Fira és un projecte participatiu que té com a missió promocionar els comerços i els serveis del municipi, i posar en valor la varietat i la qualitat dels seus productes.

Durant la presentació avui de Mollet és Fira l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha dit que “cap projecte de ciutat seria possible sense la col·laboració ciutadana, i en aquest cas del teixit comercial”. Monràs ha donat les gràcies a “tots els comerços que es van posar a disposició de la ciutat durant la pandèmia perquè van exercir de servidors públics” i ha fet una crida als molletans i molletanes perquè comprin als establiments de Mollet, “ja que ofereixen productes de proximitat, qualitat i bons preus”.

Al seu torn, la regidora de Comerç, Mercè Pérez Piedrafita, ha agraït al teixit comercial “el gran esforç que ha fet durant els dos anys de Covid-19” i ha afirmat que “Mollet és Fira és molt important per al municipi perquè el converteix en un gran aparador”.

De la seva part, el president de l’ADHEC, Lluís Farré, ha agraït a l’Ajuntament de Mollet i a la resta de comerciants “l’esforç que s’ha fet per recuperar la fira després de la pandèmia i que el teixit comercial hi participi”.

Un dels representats del teixit comercial de Mollet, Jordi Figueroa, ha assegurat que “tornen amb moltes ganes perquè volen mirar cap el futur”.

L’activitat firal de l’automoció, alimentació, comerç i serveis es portarà a terme en un únic cap de setmana, l’11 i 12 de juny, durant tot el dia. El dissabte, d’11 a 21 h, i el diumenge, d’11 a 20 h. El certamen ocuparà més d’11.000 m2 del centre de la ciutat:

El sector de l’automoció, a l’avinguda de la Llibertat, l’Illa i la plaça Major.

Els sectors de l’alimentaciócomerç i serveis, a la rambla Fiveller, Balmes, al carrer de Barcelona i al parc de les Pruneres.

De fet, Mollet és Fira començarà dos dies abans, el 9 de juny al vespre, al Mercat Vell, amb la tradicional Gala del Comerç, que organitza cada any l’Associació d’Homes i Dones Autònoms de Mollet i Comarca (ADHEC). Enguany reconeixerà dones emprenedores i als comerços de la localitat que tenen més de 25 anys de trajectòria.

L’endemà, el 10 de juny, també al vespre però a la plaça Major, se celebrarà El Mercat també és Fira, una mostra de degustació dels productes del Mercat Municipal.