La pastisseria Viñallonga, amb botiga a Mollet, guanya el premi a la millor Coca de llardons d’aquest Sant Joan

La Pastisseria Viñallonga amb botigues a Mollet, Montmeló i Montornès del Vallès ha guanyat el concurs a les millors Coques de Sant Joan 2022 organitzat per l’empresa Sr. i Sra. Cake. La pastisseria del Vallès Oriental ha guanyat a la categoria de “la millor Coca de llardons”.

No és la única presència molletana en aquest concurs d’àmbit català ja que té com un dels patrocinadors l’empresa farinera Hijos de Moretó.

De la seva coca de llardons guanyadora del concurs, especialitat de la pastisseria des de fa anys, el jurat destaca com és de cruixent i el seu sabor singular i equilibrat entre llardons, sucre i pinyons, que deixa un regust refinat a la boca.

La Pastisseria Viñallonga de Montornès del Vallès és una empresa familiar, que va néixer amb el matrimoni Viñallonga-Carrera el 1974, ampliant després el negoci amb el seu espai de cafeteria Viñallonga (l’any 1987) i una nova botiga a Montmeló (l’any 1979) i una altra de més recent a Mollet del Vallès, a més de comptar amb el seu propi càtering des del 1990.

El concurs a la millor coca de Sant Joan 2022 va tenir lloc el passat 31 de maig a La Farinera del Clot de Barcelona i divendres passat va anunciar les coques les guanyadores d’entre més de 200 coques participants. Per escollir les millors s’ha comptat amb un jurat format per professionals de la fleca i la pastisseria, que han estat els encarregats d’escollir un guanyador per a cadascuna de les cinc categories obertes: Coca Tradicional, Coca de Crema i pinyons, Coca de Xocolata, Coca de Llardons i Coca Creativa. El lliurament de premis va estar conduït per la reconeguda xef catalana Ada Parellada.