Pau Mulet, del Club D’Escacs Mollet, fa molt bon paper al IX Campionat d’escacs Junior de Torredembarra

Pau Mulet jugador del Club d’Escacs Mollet, va disputar el IX Campionat d’escacs Junior a Torredembarra, organitzat pel Club d’Escacs Torredembarra, on va quedar en segona posició, encara que empatat amb el guanyador.

Amb una gran majoria de jugadors de clubs tarragonins, Pau va començar com a líder guanyant les 2 primeres partides. La 3a Ronda el va emparellar amb Biel Vera sub-12 federat de
la lira Vendrellenca, on va Pau va perdre la partida tras rebutjar taules ofertes pel rival, amb un final de peons. S’ha de lluitar tot!

Pau va començar la 4a ronda en 9ena posició i va guanyar les 3 següents partides, arriban a l’ultima ronda amb 5 punts i jugant amb negres contra el líder, Marcel Taratyka Grygorow(6 punts) d’origen ucraïnès e imbatut fins llavors.

La partida va acabar ràpid després de que Pau capturés dama del rival als primers moviments. Al final un tripe empat a 6 punts, va deixar a Tartyka primer, Pau Mulet segon i Biel Vera tercer, amb un molt bon regust pels 3 campions.

La jornada va acabar amb l’entrega de premis i repartiment de gelats entre tots els participants gentilesa de la gelateria Italiana que patrocinava el torneig.

CAP DE SETMANA D’ESCACS A MOLLET

El proper cap de setmana tindrem al Mercat Vell la tradicional cloenda de la Lliga escolar d’Escacs a Mollet, dissabte al matí.

I diumenge, la 14 edició del Memorial Internacional Ezequiel Martín d’escacs actius, torneig inclós al Circuit internacional català d’escacs.