Un esvoranc provoca que es talli al trànsit la rambla Pompeu Fabra

La Rambla Pompeu Fabra ha estat tallada al trànsit aquest dimarts a la tarda en un dels seus trams a causa d’un esvoranc que s’ha produït prop del número 57, entre el carrer del Sol i el carrer Madrid.

La Policia Municipal ja ha precintat la zona per evitar cap problema major i no s’ha produït cap dany material ni personal.

Segons ha informat l’Ajuntament, els serveis municipals ja estan examinant l’esvoranc a la Rambla Pompeu Fabra i els treballs continuaran demà.

“Es treballa per resoldre la incidència amb la màxima celeritat possible”, comenten. Tot i això la Rambla Pompeu Fabra estarà tallada al trànsit fins a nou avis el que afecta també a la línia del bus urbà que no efectuarà la parada al carrer.

No es aquest el primer esvoranc que es produeix a la rambla Pompeu Fabra. Fa tres anys, al novembre de 2019, el carrer es va tallar al llarg de varis mesos a causa d’un enfonsament de la calçada provocat pel trencament d’un tub de clavegueram.