Els grups municipals parlen de carrils bici i habitatge al debat de Vallès Visió

Els grups municipals de Mollet han protagonitzat el darrer dels debats polítics que ha emès la televisió comarcal Vallès Visió durant els mesos de maig i juny amb els representats polítics dels municipis que formen part d’aquesta televisió.

En el debat van participar Raúl Broto, pel PSC; Marta Vilaret, per Ara Mollet ERC MES, Marina Escribano, per Mollet en Comú; Núria Muñoz per Podem Mollet, Iván Garrido, per Ciutadans i Joan Daví, pel grup de Junts per Mollet.


En aquest últim programa, un dels temes destacats ha estat el de la mobilitat, sobretot, per la queixa per part de l’oposició de la manca de carrils bici. L’equip de govern, per la seva part, ha assegurat que s’està enllestint el nou pla de mobilitat i que es treballa per fer carrils bici a l’avinguda Rívoli, entorn de l’Hospital i a les dues estacions de trens. Des de l’oposició s’ha criticat que els carrils bici no estan comunicats i que no es té en compte l’opinió de les entitats.


L’habitatge també ha centrat bona part del debat. L’oposició ha lamentat la falta de pisos socials. L’equip de govern, format per PSC i Podem, ha destacat el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal, el POUM, i el desenvolupament del Calderí, com les grans oportunitats per a oferir més habitatge a la ciutadania, sobretot, als més joves.