Festa de final de curs d’Activitats, Cursos i Tallers per a Gent Gran

Aquest dimecres, a les 17.30 h, el Mercat Vell de Mollet del Vallès serà l’escenari de la festa de final de curs 2021-2022 de la programació d’Activitats, Cursos i Tallers per a Gent Gran que organitza cada any l’Ajuntament. A l’acte hi assistiran l’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio, i la regidora de Gent Gran, Ana María Díaz.

En la programació d’Activitats, Cursos i Tallers per a Gent Gran de la temporada 2021-2022 s’han programat més de 100 cursos i hi han participat gairebé un miler de persones.

Els cursos (Habilitats personals, Salut i creixement, Expressió, Noves Tecnologies i Humanitats) s’han fet a El Lledoner, a l’Espai Sant Jordi, a l’Ateneu Gran, al CIRD Barcala i al Casal d’avis del barri de Lourdes.

L’alcaldessa Mireia Dionisio i la regidora Ana María Díaz assistiran a la festa i entregaran més de 500 diplomes a alumnes, monitors i monitores voluntàries i als membres del grup La nostra gent gran de Ràdio Mollet. Durant l’acte hi haurà l’espectacle de màgia Il·lusions, a càrrec d’Eduard Juanola.

Mireia Dionisio agraeix “la participació de totes les persones grans als cursos i tallers organitzats per l’ajuntament al llarg d’aquest curs”, mentre que Ana María Díaz destaca que un cop recuperada la presencialitat total dels tallers als equipaments “la motivació i ganes de relacionar-se han estat per sobre de les pors de la pandèmia”.

A partir del 4 de juliol hi haurà una programació de cursos d’estiu per a persones més grans de 55 anys a l’Ateneu Gran, al centre de serveis El Lledoner i a l’Espai Sant Jordi. Les inscripcions es porten a terme en aquests equipaments fins el 29 de juny.