Miguel Pajares presenta “El legado” al Casal Cultural

Casal Cultural de Mollet. Dijous 16 de juny. 19h.

L’escriptor Miguel Pajares presentarà aquest dijous 16 de juny a les 19hores al Jardinet del Casal Cultural el seu últim llibre “El legado” en un acte organitzat per la seva editorial “ALREVES”.

A l’acte acompanyaran a l’autor la regidora i portaveu de Mollet en Comú , Marina Escribano i l’ambientòloga i activista de Mollet pel Futur, Raquel Jimenez.

Miguel Pajares (Palència 1950) és un vell amic de Mollet en Comú i del seu espai polític que ja ha presentat diversos dels seus llibres a Mollet amb la col·laboració d’amics de la formació. Fa uns anys ja va presentar, també a espais del Casal Cultural, les seves últimes obres: la novel·la “Crimenes de hambre” i l’assaig “Refugiados climáticos, un gran reto del siglo XXI”. L’autor, llicenciat en ciències biològiques i doctor en antropologia social és, entre d’altres tasques, president de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat.

Pajares, permanentment interessat per temes vinculats a les migracions humanes, els enfoca ara també des de l’òptica del canvi climàtic, la crisis energètica o la lluita pels recursos naturals això es reflecteix tant als seus assaigs com a les seves novel·les que podrien catalogar com a novel·la negra de denuncia social, Aquest és el cas de “El Legado”, la novel·la que presenta a Mollet, una novel·la que denuncia com els interessos econòmics de les grans corporacions incideixen en la economia mundial i destrossen el planeta.