Tall de trànsit nocturn al carrer de Can Flequer per obres

L’accés a Mollet del Vallès pel carrer de Can Flequer des de la rotonda de La Vinyota fins a la rotonda dels Mossos estarà tancat les nits (des de les 22 h fins a les 6 del matí) des del  diumenge 19 de juny i fins al dijous 23 de juny.

Les obres només seran de nit i només afectarà a l’entrada a Mollet. Estarà senyalitzada pels automobilistes. Durant el tancament nocturn, l’accés de sortida sí que estarà obert al trànsit, però sota restriccions i comptarà, també, amb senyalització especial.

D’aquesta manera, l’entrada a Mollet per la rotonda de La Vinyota durant les nits des de diumenge 19 de juny fins a la matinada del 23 de juny estarà tancada al trànsit degut a les obres de reforma d’aquesta via. Els vehicles hauran de fer servir l’avinguda Teixidores per entrar a Mollet, que estarà degudament senyalitzada.

Les obres es fan de nit per facilitar el trànsit durant la jornada laboral.