L’Ajuntament de Mollet demana precaució amb els articles pirotècnics la Nit de Sant Joan

El dijous 23 de juny se celebrarà la revetlla de Sant Joan amb focs, petards i gresca. El parc de Ca l’Estrada és el recinte on es centralitzen els actes de la revetlla a Mollet. Tanmateix, des de l’Ajuntament de la ciutat es demana a la ciutadania que extremi la precaució amb els articles pirotècnics per evitar accidents, així com evitar molèsties als nadons, gent gran i persones sensibles i, també, als animals de companyia, amb l’objectiu de fer de Sant Joan una festa per a tothom.

El consistori recorda la importància de llençar la pirotècnia on correspon, és a dir en perímetres de seguretat i mai a prop de matolls, arbrat o zones boscoses abans, durant i després de la revetlla de Sant Joan. Les elevades temperatures que s’esperen aquests dies obliguen a extremar les precaucions per evitar focs forestals. El consistori també demana a la ciutadania que quan es llencis petards es respecti el mobiliari urbà i que es respecti el descans del veïnat.

Revetlla a Ca l’Estrada

La festa al parc de Ca l’Estrada començarà a les 21.45 h amb l’entrada de la torxa de la Flama del Canigó. Després s’encendrà la foguera de Sant Joan, es farà el sopar popular i, a les 22.45 h, s’iniciarà la revetlla amb música. A Ca l’Estrada hi haurà una zona específica per llençar petards.

Abans de la revetlla popular es faran diverses activitats a la ciutat com ara sardanes amb la cobla Sabadell a la plaça de Catalunya, un cercavila des de la cruïlla de Rambla Nova amb Via Ronda i l’arribada de la Flama del Canigó a plaça de Catalunya.

L’Ajuntament ha organitzat la revetlla popular de Sant Joan amb la col·laboració de l’Associació de Balls de Saló, els Castellers de Mollet, el Club Muntanyenc, la Colla Gegantera, Mollet amb Cuba, les Colles de Morats i de Torrats, el Ball de Diables, Tradicions i Costums i Òmnium Cultural.

D’altra banda, a la pista exterior del pavelló de la Riera Seca se celebrarà un ball de revetlla amb Mar i Cel, que organitza l’Associació de Balls de Saló. L’entrada és gratuïta, però l’aforament és limitat.