Una greu lesió aparta de les competicions diversos mesos a la futbolista de Mollet Alexia Putellas

La capitana de la selecció femenina de futbol i millor jugadora del món, la molletana Alexia Putellas, es va lesionar durant l’entrenament d’ahir dimarts. L’expedició de Jorge Vilda es troba concentrada a Anglaterra, preparant la propera Eurocopa que se celebra al mateix país. La Federació ha comunicat a través de les seves xarxes socials que la futbolista del FC Barcelona ha patit una entorsi al genoll esquerre durant la sessió matutina.

Un cop realitzades les proves mèdiques corresponents, la Reial Federació Espanyola ha confirmat els pitjors pronòstics: trencament del lligament encreuat anterior del genoll esquerre. Això fa que la molletana digui Adéu al torneig de combinats nacionals que arrenca aquest dimecres amb el partit inaugural que enfrontarà Anglaterra i Àustria.

Tot i que la primera trobada d’Espanya està datada per divendres a les 18 hores davant de Finlàndia, la notícia de la lesió de Putellas ha fet saltar totes les alarmes tant a la selecció com al FC Barcelona ja que es tracta d’una lesió molt greu que pot deixar sense jugar la futbolista de Mollet durant diversos mesos.