The Pool Riders tornen a endur-se la lliga d’Amoba Primera

El The Pool Riders ha tornet a endur-se aquest cap de setmana la lliga de Primera d’Amoba, sumant la setena edició (3 com a The Pool). The Pool Riders s’han imposat clarament per 10-3 a Pool Fiction en una final còmoda. 
 

El premi al Millor Jugador ha estat per David Romero de The Pool Riders, aconseguint el seu primer títol en vèncer 6-3 al seu company d’equip Ricardo Martín. En una final on el David no ha donat opció al seu rival.
Hem gaudit d’un magnífic espectacle on els del Riders, han acabat mostrant perquè eren els favorits.
 

Pel quadre guanyador: David Romero (1 vegada Campió de Catalunya i d’Espanya), Ricardo Martín (categoria Màster), Rubén Díaz (categoria Màster) i  Curro, que no ha jugat la final (va ser Campió de l’Open de Vitòria, Campió Júnior d’Espanya per Equips i de Catalunya Individual.
 

Entre els finalistes: El Juan Cervera (1 Open Catalunya Popular i 5 Lligues d’Amoba Primera), Àlex Sarrià (1 Open Catalunya Popular), Joan Muñoz (1 Lliga d’Amoba Primera). No han jugat la final, però han ajudat a arribar-hi: Genís Busquets i David Gómez (Pijo).
 

A Segona el Bar Vitorino ha monopolizat la final, arribant-hi els seus 2 equips. El BV2 s’ha imposat per 10-3 al BV1.

En Johnny Téllez del Bar Granja 1, ha estat el Millor Jugador de Segona en imposar-se 5-3 a John Torres de l’Estació de França 1

La seu de la Final ha estat a l’ A.B.E.F. (Associació de Billar Estació de França). En aquesta edició han participat 120 jugadors dels 9 locals que han format la Lliga, la majoria de Mollet.

Amoba agraeix la col.laboració de Cerveceria Rivoli, Pub Darwin, Gro One Group S.L., Reformas Artacho, Rest. Brasas y Más, Armand Classics, Villacastin Medicina Dental i Estètica en la donació dels trofeigs i detalls.